II Festival de cine espiritual i amb valors Sant Antoni I 2016

II Festival de cine espiritual i amb valors Sant Antoni I 2016

El passat dimecres 20 d’abril, dintre de la setmana cultural del centre, els alumnes de Secundària celebraren el II Festival de cine en valors al saló d’actes del col·legi. Es projectaren els videos que els alumnes de primer a quart d’ESO realitzaren com a projecte de col·laboració entre diferents assignatures i cursos.

La temàtica d’enguany ha sigut L’Amor i res millor que treballar en grup amb companys d’altres cursos, utilitzant el llenguatge audiovisual per transmetre i comunicar idees i emocions, de manera divertida i motivadora.

Es van fer entrega de quatre premis en diferents categories: millor banda sonora, millor muntatge, millor guió i millor video. I la veritat que va sorprendre gratament el nivell dels videos i la qualitat del mateixos.

Ens vegem a la propera edició. Ànim i a participar!

No Comments

Post a Comment